fredag den 6. januar 2012

Vores første indtryk af romanen!

Vores første indtryk af romanen var sproget, som var så åbent og vulgært. Det er skrevet ud fra en 15 årigs tanker og synsvinkel. I sproget er der brugt mange tegneserie ord og lyde, for at underbygge handlingen. Som for eksempel "POW, SLASK, PLAF". Handlingen er tragisk, men kommer til at virke komisk, da man ikke forventer at det bliver skrevet på den måde, og derfor virker den også meget overraskende.

Vores forventninger til resten af romanen er lidt splittet. Der kan ske flere ting. Det første er, at han senere i livet får det svært med kærligheden på grund af denne oplevelse, og at han måske vil komme ud i det samme igen. Samtidig hvis han kommer ud i noget mere alvorligt, så ved man ikke rigtig hvad der sker, hvis han reagerer så voldsomt på en forelskelse. Det andet syn på historien er, at det er svært at forvente sig noget, da historien er startet så overraskende og urealistisk, at man reelt set ikke ved hvad der kan ske. Det er svært at forudse.

Vores råd til forfatteren er at blive ved med at skrive overraskende, for så bliver historien ikke kedelig i længden, hvis man hele tiden forventer noget nyt og sjovt. Dog må der ikke komme for mange overraskelser, da historien så kommer til at virke for forvirrende og urealistisk.

Vi lagde særligt mærke til handlingen. Man hører ikke om forældrene (i det første kapitel), det er søsteren der tager pligterne. Den måde man opfatter ham på er, at han selv måtte finde ud af hvad der er rigtigt og forkert, han har aldrig fået det at vide. Vi lagde også specielt meget mærke til sproget. Det er vulgært og ordene er ikke pakket ind. Det er ikke skrevet formelt, og den henvender sig meget til de unge med hensyn til sproget.

Skrevet af Henriette og Diana

Ingen kommentarer:

Send en kommentar