tirsdag den 10. januar 2012

Ned ad trappen - Magnus

De følgende kapitler til og med side 24, var en smule nedtrappende, i forhold til det første indtryk, hvor man fik opfattelsen af at det var en meget grotesk og vulgær roman. Efter at have læst de næste par kapitler er det gået over til at være en mere "normal" roman, med en hovedperson man kan have medfølelse med, fra at være en liderlig halv-psykopatisk niende klasser, og en familie med rigtige familieproblemer.
Hovedpersonen og søs bliver meget tætte, og jeg forventer næsten en form for incest mellem søsteren og Nikolaj, pga. deres allerede tætte forhold. Nikolaj får en større og større længsel efter at hans søster skal elske ham, og det ender måske med at gå for vidt.
I de kapitler jeg har læst, er genrerne ude i noget der på et tidspunkt minder om en biografi af den opdigtede person Grith Okholm, og samtidig er det med et humoristisk strejf, effekten af at det lidt virker som en biografi er at jeg som læser går mere ned i detaljerne, og dermed bedre forstår og husker på hvad der står skrevet. Der har også flere gange været artikler, om Grith, artiklerne er en måde at få det syn som Danmark havde på Grith ud, uden at skrive det som noget Nikolaj tænker.

Magnus.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar