tirsdag den 24. januar 2012

Tro, håb og kærlighed

Nikolaj har været fortabt, og vil udrette noget i sit liv. Efter søs døde var han helt alene, havde ingen venner han levede faktisk ikke. Men så kom Jesus, og hvem er Jesus egentlig? Nikolaj tror ikke det er den virkelige Jesus, men sin egen Jesus. Jeg mener at Nikolaj viser tegn på psykiske problemer og det er nok kommet så vidt, at han nærmest har dannet en spaltning af sig selv fordi der ikke var plads til mere ondt i ham. I Nikolajs tilfælde er det en rigtig god ting, da han ikke kan komme længere ud, men samtidig er det også farligt at have 2 personligheder og hvordan kommer Nikolaj til at klare det hvis Jesus nu er en del af ham.

Nikolaj gennemgår en emotionel men også fysisk udvikling, da han kommer til Tarm og danner gruppen NATO. gruppemedlemmerne i NATO er:

Cykel
Knæk
Karen
Jeppe
Marianne
Anita

Nikolaj møder dem alle forskellige steder og beslutter sig til sidst for at lave gruppen. Nikolaj er kraftigt indstillet på at blive god igen, og er åbenhjertig over for dem han møder. Medlemmerne i gruppen er meget forskellige  Karen er sød, mild og nysgerrig. Hun har gode kontakter i byen og interesserer sig meget for Nikolaj. Hun er meget ivrig efter at hjælpe ham efter at have hørt hans livshistorie. Cykel og Knæk er byens lokale drenge. De har ikke oplevet så meget men finder Nikolajs tilstedeværelse spændende og synes han er en god dreng. Jeppe kommer ud af det blå, ligesom Jesus havde sagt det. Han er Nikolaj´s ældste ven og Nikolaj føler, at han skylder ham meget. Anita har det lidt dårlige ry i byen, men Nikolaj ser potentiale i hende, som en god ven og måske kunne hun også udvikle sig i NATO. Til sidst er der Marianne som faktisk lytter ved døren, ved det første møde. Hun er fra Jehovas vidner og har været igennem meget, hun føler i sit hjerte at hun skal være med, da hun tror at Nikolaj måske kan vise noget helt specielt nemlig at man kan stole på ham.


Tilsammen skaber de noget helt unikt, og fællesskabet skaber tro, håb og kærlighed.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar