torsdag den 5. januar 2012

Mit venskab med Jesus Kristus.

Historien fortælles som en 15-årig vil have gjort det. Det er meget vulgært og uden brug af synonymer. Tonen i historien er meget humoristisk, men man kan stadig fornemme det alvorlige i historien. De humoristiske elementer i historien er alt det vulgære, fordi de er meget grænseoverskridende og overraskende i forhold til hvad men lige forventer når man læser titlen på historien. Overraskelseselementet som bliver brug i historien, gør at den virker meget fangende og at man får en lyst til at finde ud af hvordan historien forsætter og hvordan drengen udvikler sig og hvilke situationer der opstår.

Det alvorlige fornemmer man med det samme, da men hører om ham sidde i badekarret hvor søs kommer ind. Man får en fornemmelse af råb om hjælp, og at han er ked af det og ikke ved hvad han skal gøre. Det kommer lidt som et chok at han gør det, fordi at man har fundet den forrige del af historien humoristisk.

Gode råd ville være at Lars Husum, skal forsætte med at bruge sit overraskelseselement igennem historien, da det er en god måde at holde læseren interesseret i historien, og man får som sagt en lyst til at blive ved med at læse den, fordi man er nysgerrig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar